Soittajan Musiikkivihko 1 on ensimmäinen kolmen vihkon sarjasta. Vihko sopii kaikille 5-7v vasta-alkajille soittimesta riippumatta. Se sisältää paljon helppoja ja kivoja tehtäviä ja puuhattavaa, ohjattuja sävellystehtäviä sekä tilaa omille sävellyksille. Vihko on erinomainen sekä yksilö- että ryhmäopetuksen tueksi ja siinä on tehtävien ohella tilaa läksyille ja muille merkinnöille. Vihkossa seikkailee Kaneli-koira ja kuvituksesta vastaa Marjo Nygård, jonka käsiala on tuttu jo VIVO –pianokirjasarjasta.

Saatavilla MusicUs-verkkokauppa, BoD, Ostinato, tilattavissa kirjakaupoista

Kirjan käyttövinkkejä ja lisämateriaalia digitaalisessa muodossa löydät täältä.

Soitonopettajien palautetta vihkosta:

”Hyvä että uusia variaatioita tutuista asioista saadaan ehkä loogisempaan ja kompaktimpaan tarkoitukseen”

”Erityisen iloinen olen, että vihko on pyritty saamaan sopivaksi kaikille soittimille 

Soittajan Musiikkivihko 2 tarjoaa pienelle musiikinharrastajalle entistä enemmän kiehtovia leikkejä ja pelejä, joiden avulla musiikin peruselementit hahmottuvat leikiten. Vihko on looginen jatkumo sarjan ensimmäiselle osalle, se sopii kaikkien soitinten soittajille ja se on suunnattu 6-8 -vuotiaille.

Saatavilla MusicUs-verkkokauppa, Ostinato, tilattavissa kirjakaupoista.

Kirjan käyttövinkkejä ja lisämateriaalia digitaalisessa muodossa löydät täältä. 

Tarinoita – etydeitä pianolle on 20 kappaleen kokoelma Jarkko Kantalan uusia sävellyksiä. Ne tarjoavat elämyksellistä ja sopivan haasteellista soitettavaa jo edistyneemmille soittajille. Kirjaan kuuluu verkkosisältö, jossa on harjoitusvinkkejä sekä kappaleisiin liittyviä improvisointitehtäviä.

” Päädyin kutsumaan tämän kokoelman pieniä karaktäärikappaleita etydeiksi, koska niiden yhtenä lähtökohtana on aina jokin selkeä soittotekninen idea. Tarkoitus ei kuitenkaan ole tehdä sormiharjoituksia, vaan toivon, että musiikki puhuttelee kunkin soittajan mielikuvitusta täydentämään tarinoiden aihiot omiksi seikkailuikseen.”

Saatavilla MusicUs-verkkokauppa, BoD, Ostinato, F-Musiikki, tilattavissa kirjakaupoista.

Tästä voit kuunnella kirjan kappaleet.

Kirjan lisäsisältöön pääset kirjassa olevan QR-koodin kautta.